sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Takaisin töihin!

Käväisin tänään koululla virittäytymässä vähän työhön. Tai onhan sitä virittäytymistä tässä nyt jo tapahtunut, olen kirjoitellut valmiiksi tiedotteen kotiin ja suunnitellut ensi viikon lukujärjestystä. Nyt oli ajatuksena käydä järjestelemässä luokkaa, mutta eihän siellä ollut mitään järjesteltävää... Sijainen oli ohjaajien avustuksella pitänyt luokan niin siistinä, että opepöytäkin näkyi ensimmäistä kertaa sitten elokuun ;) No, ehkä sitä tosiaan tulisi ainakin lähtiessä siivottua, jos sitä olisi vieraana toisen nurkissa. Mutta joka tapauksessa, ihanassa kunnossa oli luokka.

Ja mulla on todella hyvä fiilis töihin menosta. Odotan vähän niin kuin pikkunappula joulupukkia, on sellainen olo, että kohta voisi mennä nukkumaan ihan vain sen takia, että huominen tulisi nopeammin ja pääsisi (!) töihin. On siis tämä loma tehnyt hyvää. Nyt vain pitää miettiä, miten tämä fiilis säilyy.

Pitää ainakin yrittää varata rehtorin kanssa aikaa siihen, että saisi keskustella tästä mun luokan tilanteesta ja tarpeista ja siitä, että onko heillä haluja lähteä mun kanssa miettimään opetuksen järkeistämistä tässä luokassa. Jos ei ole, niin luultavasti rupean katselemaan itselleni töitä muualta. Haluaisin kyllä sinänsä jatkaa tuossa koulussa tutun työparin, osin tuttujen oppilaiden & vanhempien kanssa ja tutussa koulussa, mutta toisaalta tuon luokan tilanne on sellainen, että siinä oppiminen ei oikein onnistu keneltäkään tällä hetkellä. Koko erityisopetuksen asema pitäisi rakentaa uudestaan, ja kun minä en sitä tietenkään voi tuolla yksin tehdä, pitää katsoa, saanko tukea rehtoriltani tähän työhön vai jatkaako hän mieluummin ns. vanhoilla urilla.

Mukavaa työviikkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla että voit paremmin ja oikein paljon tsemppiä töihin!

    VastaaPoista
  2. Heippa,
    Oli kiva lukea, että olet innoissasi töihin paluusta. Toivottavasti myös suunnitelmasi toteutuvat. Jos ei, niin rohkeasti vaan kohti uusia tuulia :) Kaikkea hyvää,
    Lukija

    VastaaPoista
  3. Antoisaa työviikkoa! :) Toivottavasti asiat kääntyvät parempaan suuntaan.

    VastaaPoista