sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Stressiope

Viikot syysloman jälkeen ovat olleet todella kiireisiä. Luokalleni tullut oppilas ja hänen tilanteensa läpikäyminen niin vanhempien kuin koulun muun henkilökunnan kanssa, jatkuva oman luokan oppilaiden välisten riitojen selvittely koulussa, opekokoukset ja palaverit, koulua ensi syksynä vaihtavien oppilaiden tilanteen selvittely, integraatiokokeiluista sopiminen, joulujuhla, iltaiset koulutukset (jotka ovat ihan loistavia, mutta se, että kotiin pääsee vasta seiskalta, on kyllä liian myöhään) ja kaikki se muu tauhka, mikä tässä pyörii, on kuluttanut mut aikalailla loppuun.

Isänpäivälahjaksi teimme lasten kanssa ihan älyttömän hienoja magneetteja. Olimme jo aikaisemmin syksyllä rikkoneet vanhoja näppäimistöjä ja repineet niistä kirjaimia irti. Nyt sitten käytimme näitä kirjaimia muodostamaan erilaisia "Isi", "Iskä" jne. sanoja ja näin saimme siis aikaan jääkaappimagneetteja. Niistä tuli todella suloisia, vaikka itse sanonkin - melkein teki mieli tehdä omallekin isälle lahjaksi sellainen.

Ai niin - mulla on nyt alkava vatsahaava, jota nyt sitten yritetään hoitaa, ennen kuin se pahenee ihan mahdottomaksi. Lääkäriltä sain hienon ja yksinkertaisen neuvon: "Koita olla stressaamatta". Eikö ookin hieno neuvo, ei olisi itselle tullut mieleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti