sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

26h opetusta, 42h töitä

Takana on hyväntuulinen mutta väsynyt viikko töissä. Hauskaa riitti varsinkin välituntisin omassa luokassa. Nauroimme aivan rätkinä, minä loppuviikosta jopa luokan lattialla maaten. Meidän hepulimme aiheuttivat huvia oppilaissa. Tuntui olevan hauskaa nähdä opetkin villeinä. Hyväntuulisuus näytti tarttuvan ja oppilaillakin oli hauskaa. Ja olihan se itselläkin mukavampi olla töissä kun ei kiristänyt koko ajan.

Tällä viikolla otin projektikseni laskea yhden viikon työtunnit. Tarkoitukseni on pitää työskentely korkeintaan neljässäkymmenessä tunnissa viikossa, mutta en ole kertaakaan vielä kirjannut, kuinka onnistun siinä. Tässä siis tämä väsynyt viikkoni lukuina:  

Maanantaina koululla 7-13:30. + 1h työsähköpostin perkaamista ja kuvistuntien suunnittelua kotona (7,5h) Töihin normaalisti seitsemään (tykkään aamulla tehdä erilaisia valmisteluhommia) ja opetusta 8-13. Taukoja en työpäivässä pidä sen kummemmin, lepään sitten työpäivän jälkeen. Yhden jälkeen valmistelin huomista ja järjestelin luokkaa hetken ja sitten ampaisin kaupunkiin parturiin.  

Tiistaina koululla 7-16:30 + 0,5h puhelimessa yhden oppilasasian selvittelyä huoltajan kanssa. (10h) Töihin jälleen aamulla normaaliin aikaan, aamulla kaksi oppilaspalaveria (opetus olisi alkanut minulla vasta klo 9 normaalisti) ja sen jälkeen opetusta kahteen asti. Kahdelta kävin puhumassa oppilashuoltoryhmässä yhden oppilaan asiasta ja puoli neljästä puoli viiteen oli vielä yksi oppilaspalaveri.  

Keskiviikkona koululla 7-14:30. (7,5h) Töihin taas normaalisti ja opetusta 8-13. 13:30-14:30 yksi "extrapalaveri" kiireisestä asiasta huoltajan ja rehtorin kanssa.  

Torstaina koululla 7-17. (10h) Ihan käsittämättömän hirveä päivä. Aamulla normaalisti töihin, opetusta 8-14 ja siitä suoraan opekokoukseen, joka loppui klo 17. Huhhuh.  

Ihanana perjantaina koululla 7-13 + 1h tarviketilauksen suunnittelua illalla. (7h) Aamulla normaalisti ja opetusta 8-13. Välittömästi töiden jälkeen kotiin.  

Lauantaina ja sunnuntaina en ole tehnyt töitä. Jei.

= Töitä siis tällä viikolla 42 tuntia. Olen aika ylpeä siitä, kuinka pysyn aikataulussani! Paperitöitä tosin en tällä viikolla saanut ollenkaan eteen päin ja tunnitkin oli suunniteltu suunnilleen siitä, mistä aita on matalin, mutta parempi se kuin vain paahtaa. Ensi viikolla ei olekaan palavereita kuin huomenna, joten pitäisi jäädä myös aikaa paperishow'n pyöritykselle.

Mukavaa työviikkoa kaikille!

1 kommentti:

  1. Jos yhtään lohduttaa, niin kaikilla on pari kolme ekaa vuotta ihan vastaavaa ja kun saa kokemusta ja matskua valmiiksi, niin siitä se pikkuhiljaa alkaa helpottaa. Tsemppiä loppukevääseen :)

    VastaaPoista