perjantai 1. heinäkuuta 2011

Huh hellettä...

Onneksi tulevaan ammattiuraani ei kuulu työskentely kesällä, olisin nimittäin ihan kamala opettaja aina kesäkuukausien hellepäivät... Kestän kuumuutta hirveän huonosti, tulen tuskaiseksi ja ahdistuneeksi, kun lämpötila kipuaa hellelukemiin. Tänään olen käynyt jo kolme kertaa kylmässä suihkussa, ja nyt on taas sellainen olo, että voisi taas mennä. Olen äärettömän pahalla päällä, kärttyinen ja tuskainen. Eli onneksi oppilaat eivät joudu kestämään minun kiukutteluani tämän asian takia. Tulen siis kiukuttelemaan koulussa ihan muista syistä johtuen, heh.

Muutto on edennyt hyvin nihkeästi. Osa syy on sään, osa taas muiden asioiden. Entiset asukit olivat jättäneet asunnon yksinkertaisesti oksettavaan kuntoon, joten ensimmäiset kolme päivää meni paikkoja kuuratessa. Nyt tavaraa pystyy jo pistämään kaappiin. Sen sijaan esimerkiksi lattioita ei ole vieläkään siivottu, koska päätimme siirtää niiden raikkoamista siihen, kun asunto on myös maalattu ja tapetoitu. Tämä tapahtunee jossain vaiheessa tätä kuuta, eli varsinainen muutto siirtyy edelleen. Tällä hetkellä punkkaamme äitini luona siirtäen tavaroita pikku hiljaa uuteen asuntoon ja laittaen paikkoja hiljalleen kuntoon. Uusia huonekaluja on myös osteltu hiljalleen, ja nyt alkaakin kaikki tärkeimmät olemaan kasassa.

Suurimman järkytyksen koin siinä vaiheessa, kun tajusin, kuinka kalliita sängyt ovat! En ole koskaan joutunut ostamaan sänkyä, vaan olen kuljettanut sitä sänkyä, jossa nukuin aikanani kotonani mukana. Nyt sitten piti ostaa uusi. Oli kyllä hankala prosessi, käytettyinä ei oikein ok-kuntoisia löytynyt ja uudet olivat todella kalliita. Lopulta sain kuitenkin kivan sängyn ihan suhteellisen hyvään hintaan.

Ehkä tämä tästä. Hyvä puoli siinä, että on (liikaa) tekemistä on se, ettei ehdi ajatella ensi syksyä. Paitsi nukkuessaan...

2 kommenttia:

  1. Löytyipä täältä mielenkiintoinen blogi! :) Itsellä on myös sama edessä syksyllä, ensimmäinen opettajavuosi alkamassa. Jännitystä on siis ilmassa, mutta samalla myös intoa ja uteliaisuutta. :)

    Jään seurailemaan blogia jatkossakin :)

    VastaaPoista
  2. Iina: Kohtalotoveri siis siellä. Mua jännittää myös ihan kamalasti, mutta toisaalta on kyllä niin ihanaa päästä aloittamaan se oma "tulevaisuus". Toivottavasti me molemmat löydämme paikkamme opehuoneesta mahdottoman kivuttomasti ;)

    VastaaPoista