sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Opettajan syysloma

Tämän open syysloma alkaa olla finaalissa. Syyslomaan on mahtunut monta tuntia hevosen selässä, monen monta epäonnistunutta laukanvaihtoa (ristiin se vaan aina jää!), muutama kymmen onnistunutta laukanvaihtoa, ilon- ja kauhunkiljahduksia estetunnilla (ei ole mun tasapaino niin kuin ennen), rauhallista köpöttelyä hevosen selässä, sienimetsällä käyntiä, haravointia mökillä, pitkiä aamu-unia ja koira sylissä nuokkumista sohvalla. Nyt alkaa olla sellainen olo, että on mahdollista, että jaksan töissä vielä joululomaan saakka.

Toisaalta nyt on myös sellainen olo, että on jo ihan mukava mennä töihinkin. Toimettomuus on aina ollut minulle hirveän hankalaa - yliopistoaikoina en halunnut viettää kesälomia, koska silloin minusta tulee kiukkuinen ja hankala ihminen. Tahti "opiskelemasta suoraan kesätöihin ja kesätöistä suoraan opiskelemaan" sopi minulle hirveän hyvin. Pitkillä vapailla (yli neljä päivää) onnistun aina hukkaamaan rytmini ihan kunnolla, ja menen aivan liian myöhään nukkumaan ja herään myöhään. Saa nähdä, mitä sitä ensi kesäksi keksii tekemistä ;)

Ensi viikko tuo monia muutoksia meidän luokkaan, mutta niistä kirjoittelen lisää sitten kun näen, miten ne vaikuttavat luokan tilanteeseen. Mutta sen voin jo nyt sanoa, että elämme varsin jännittäviä aikoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti